Jolanda Dirksen

jolanda dirksenMag ik mijzelf even voorstellen? Mijn naam is Jolanda Dirksen

Mijn naam is Jolanda Dirksen. Ik ben professioneel uitvaartverzorgster en ritueel begeleidster bij afscheid. Hiertoe heb ik de opleidingen ‘uitvaartverzorging’ en ‘ritueel begeleider’ gevolgd en afgerond, respectievelijk bij de STIVU en bij ‘Het Moment’.

Ik help nabestaanden op een professionele wijze, met respect voor hun persoonlijke wensen, bij het verzorgen van een uitvaart. Als uitvaartverzorgster houd ik mij bezig met de organisatorische kant van uitvaarten en als ritueel begeleider met de inhoud ervan.

Tegenwoordig willen nabestaanden geen standaard uitvaart meer voor hun dierbare overledene. Bovendien komt er nogal wat kijken bij het organiseren van een uitvaart. Ik heb de kennis en ervaring om u daarbij te helpen. Ik ben er als u mij nodig heeft: met gevoel en steun.

Jolanda Dirksen is dag en nacht bereikbaar

U kunt Jolanda Dirksen op verschillende manieren bereiken:

• via telefoon op 0297 – 594 345
• via mobiel op 06 – 2624 2126
• via e-mail jolanda@jolandadirksenuitvaartverzorging.nl 

Het werkterrein van Jolanda Dirksen bevat hoofdzakelijk de gemeente De Ronde Venen. Maar ook daarbuiten is zij u graag van dienst.

Wanneer u inlichtingen wenst over bijvoorbeeld de mogelijkheden van thuis opbaren of in een rouwcentrum, de rouwkaart, kist, grafmonument of asbestemming, dan kunt u direct opnemen met Jolanda Dirksen.

Vrijblijvend, dus kosteloos, informeer ik u graag.
Dit geldt ook voor de voorbespreking van de uitvaart.

Met vriendelijke groet,

Jolanda Dirksen